Stiri si evenimente

Stiri si evenimente

Maserati anunță începerea parteneriatului cu Antinori

Modena, 17 mai 2019 - Maserati anunță începerea parteneriatului cu istoricul vinificator toscan, Antinori, un important producător de vinuri de calitate superioară.

Maserati a ales asocierea cu Antinori, tocmai pentru a evidenția una dintre valorile cheie ale mărcii: excelența italiană, ce reprezintă o valoare comună pentru culturile ambelor business-uri, într-o necontenită căutarea a calității fără compromis.
Familia Antinori produce vin de peste  șase sute de ani și 26 de generații, de când Giovanni di Piero Antinori s-a alăturat breslei Florentine a Vinificatorilor "Arte Florentina dei Vinattieri" în 1385. De-a lungul întregii sale istorii, familia Antinori și-a condus și gestionat propriul business, adoptând strategii inovatoare și, uneori, îndrăznețe, dar întotdeauna a menținut  același respect față de tradiții și de mediul înconjurător.
Parteneriatul brand-ului Maserati cu Antinori se va concretiza sub forma unei serii de evenimente și inițiative, inspirate de valorile comune pe care le împărtășesc: tradiția și inovația, perseverența constantă în atingerea perfecțiunii și meșteșugul bazat pe atenția sporită asupra detaliilor, alături de o pasiune incontestabilă pentru calitate.
Pornind de la afinitatea valorilor, Maserati și Antinori îmbină secole de istorie, formate de oameni extraordinari și experiențe unice, pentru a împărtăși lumii adevărata esență a excelenței italiene.
 
Maserati S.p.A.
Maserati crează o gamă completă de mașini unice, cu o personalitate uimitoare, recognoscibile imediat. Oferind un stil unic, o tehnologie și un caracter exclusivist, automobilele Maserati încântă cele mai exigente gusturi și au fost întotdeauna un punct de referință în industria automobilelor. Ambasadorii acestui patrimoniu sunt iconicul Quattroporte, sedanul sportiv Ghibli, Levante, primul SUV Maserati și vehiculele sportive GranTurismo și GranCabrio. O gamă completă cum nu a mai fost niciodată, cu motoare pe benzină și diesel, transmisii spate și tracțiune integrală, cele mai bune materiale și o inginerie remarcabilă. O tradiție a mașinilor de succes, fiecare model în parte redefinind poziția mașinii sport italianești în termeni de design, performanță, confort, eleganță și siguranță.