Ghibli Diesel - Exterior

Desenul caroseriei lui Ghibli Diesel reprezintă pedigree-ul sportiv al mărcii

Ghibli Diesel, primul Maserati din istorie echipat cu un motor diesel beneficiază și el de un pedigree sportiv autentic: acest lucru este evident imediat datorită siluetei aerodinamice de coupe,a geamurilor înguste și montantului spate dimensionat generos în formă triunghiulară. Profilul dinamic al caroseriei este caracterizat de forma proeminentă a aripilor față și spate evazate puternic și totuși integrate perfect în desenul curat al părții laterale. 


O față agresivă, impunătoare

Partea frontală a mașinii este dominată de grila motorului cu design tipic Maserati, cu lamele concave amplasate vertical, inspirate de GranTurismo și de A6 GCS Berlinetta, o mașină cult a istoriei noastre. Finisarea cu negru mat a acestor elemente contrastează cu elementele cromate cum ar fi logo-ul Trident suspendat în centrul grilei. El este flancat de farurile desenate agresiv. Desenul grilei radiatorului este scos în evidență de linia puternic profilată a aripilor față și de capota lungă a motorului.

Blocuri optice față cu design special

Blocurile optice față folosesc tehnologie LED pentru a sublinia personalitatea puternică a mașinii: farurile bi-xenon foarte eficiente sunt completate de funcția de lumini de rulare pe timp de zi cu LED iar acest lucru ajută mașina să fie imediat recunoscută pe drum, indiferent de condiții. Luminile de semnalizare LED au fost încorporate în unitățile optice față și replică motivul de design al celor trei guri de ventilație laterale amplasate pe aripi.

Designul spatelui face din această mașină destul de lungă o apariție dinamică și elegantă

 Montantul spate cu formă triunghiulară împreună cu portierele fără ramă la geamuri îi conferă lui Ghibli un aspect lateral de coupe veritabil în ciuda unei lungimi și a unui ampatament cu unele din cele mai mari valori în segmentul limuzinelor de clasă mare. În spate, designul curat al capacului portbagajului reprezintă o continuare naturală a formelor habitaclului iar stopurile ce folosesc tehnologie LED sunt integrate perfect în partea spate cu forma puternic profilată a aripilor. Evacuările finale duble sporesc și ele aspectul dinamic al mașinii.

Există anumite modele, dotări și accesorii ce nu sunt disponibile sau pot deveni disponibile după lansarea la comercializare a mașinii. Maserati își rezervă dreptul de a modifica culori, design sau caracteristici tehnice fără o notificare în prealabil. Contactați cel mai apropiat dealer autorizat Maserati pentru mai multe informații.