Ghibli Diesel - Interior

La interior, pielea fină și cusăturile exclusiviste executate manual, reflectă tradiția Maserati

Personalitatea unică a lui Maserati Ghibli este exprimată și de interiorul său: pielea fină a tapițeriei scaunelor poate fimfolosită și pentru a îmbrăca bordul și fețele portierelor, suprafețe plane pe care pot fi create combinații bicolore originale ce pot spori eleganța și sportivitatea interiorului. Modul Maserati tradițional, autentic de a construi interioare este dus mai departe cu Ghibli care beneficiază de cusături lucrate manual pentru tot interiorul.


Bordul este o interpretare modernă a tradiției de design tradiționale Maserati

Liniile armonioase ale bordului sunt completate de un element tradițional Maserati: ceasul analogic cu fundal verde și detalii construite din aluminiu. Ansamblul de pe consola centrală este completat de display-ul cu diagonala de 8.4 inch al sistemului Maserati Touch Control. Prin intermediul acestuia se pot controla toate sistemele mașinii. Setările necesare șoferului sunt amplasate ergonomic, pe tunelul median, lângă selectorul cutiei de viteze.

Scaunele care te cuprind combină în mod ideal confortul cu sportivitatea

Exteriorul cu linii încântătoare ascunde unul dintre cele mai spațioase interioare ale limuzinelor sport de clasă mare, cu una dintre cele mai mari valori de ampatament. Scaunele, îmbrăcate în tapițerie din piele fină includ logo-ul Trident embosat pe tetiere și au o formă ce cuprinde pasagerul pe laterale, o caracteristică definitorie a oricărui interior sport și în același timp reprezintă o garanție veritabilă de confort de cea mai înaltă clasă.

Există anumite modele, dotări și accesorii ce nu sunt disponibile sau pot deveni disponibile după lansarea la comercializare a mașinii. Maserati își rezervă dreptul de a modifica culori, design sau caracteristici tehnice fără o notificare în prealabil. Contactați cel mai apropiat dealer autorizat Maserati pentru mai multe informații.