Ghibli Diesel - Personalizare

Programele de personalizare sporesc plăcerea de a te simți unic

Ghibli Diesel poate fi personalizat în cadrul unui program unic de individualizare pentru segmentul din care face parte mașina. Tapițeria din piele pentru interior este disponibilă în cinci nuanțe: Nero, Cuoio, Sabbia, Marrone, Rosso Trofeo. iar plafonul poate fi finisat în Alcantara® cu nuanțele Nero, Sabbia sau Grigio pentru a se crea o atmosferă extrem de sofisticată.


Tapițerie din piele cu trei niveluri de personalizare

Tapițeria interiorului poate fi personalizată pe trei niveluri: Pielea este oferită standard ca tapițerie pentru scaune și poate fi folosită și pentru a acoperi bordul și panourile interioare ale portierelor pentru a crea o combinație de culori în două nuanțe: Nero/ Cuoio.Opțional, întreg interiorul cu scaunele, bordul, panourile ușilor și tunelul median pot fi tapițate cu o piele de o calitate și mai mare produsă de Poltrona Frau®.

Materiale și finisaje la alegere

Tunelul median și panourile interioare ale portierelor sunt finisate modern cu o nuanță de negru dar la cerere pot fi comandate inserții din lemn de nuc în finisare open-pore, abanos, sau fibră de carbon finisată lucios. 

Există anumite modele, dotări și accesorii ce nu sunt disponibile sau pot deveni disponibile după lansarea la comercializare a mașinii. Maserati își rezervă dreptul de a modifica culori, design sau caracteristici tehnice fără o notificare în prealabil. Contactați cel mai apropiat dealer autorizat Maserati pentru mai multe informații.