Ghibli S Q4 - Exterior

Linii armonioase și echilibru între eleganță și sportivitate de mașină sport autentică

Exteriorul lui Ghibli Q4 reprezintă un echilibru perfect născut din contopirea eleganței și a ADN-ului de mașină sport veritabilă, fiind inspirat de cea mai bună tradiție de design Maserati: linia armonioasă a caroseriei pornește de la grila proeminentă a motorului, dominată vizual de Trident și de lamelele concave, amplasate orizontal. Această stilizare a grilei motorului reprezintă un omagiu clar adus actualului  GranTurismo și modelului cult din istoria mărcii, A6 GCS Berlinetta.


Stil tradițional Maserati reinterpretat cu detalii contemporane

Dacă privești profilul mașinii și cele două linii de design ce dau impresia de mișcare chiar și când mașina staționează și apoi se opresc în designul aripilor profilate puternic, este ușor să îți dai seama că Ghibli inlcude multe referințe către tradiția Maserati. De exemplu, cele trei prize de aer de mari dimensiuni amplasate în spatele roților din față, cu designul lor nou și modern precum și logo-ul oval istoric Maserati "Saetta" amplasat pe montanții spate triunghiulari.

Blocurile optice față definesc o parte frontală dinamică și agresivă

Farurile desenate agresiv ilumineză într-un mod neobișnuit și spectaculos datorită luminilor de rulare pe timp de zi ce folosesc tehnologia LED. Ele par să flancheze direct logo-ul Trident suspendat în mijlocul grilei radiatoruluiși datorită acestui artificiu de design fața mașinii are un aspect extrem de dinamic. Luminile de semnalizare LED au fost încorporate în unitățile optice față și replică motivul de design al celor trei guri de ventilație laterale amplasate pe aripi.

Desenul caroseriei în partea din spate îi conferă mașinii un aspect de coupe veritabil

 În spate, designul curat al capacului portbagajului reprezintă o continuare naturală a formelor habitaclului iar stopurile ce folosesc tehnologie LED sunt integrate perfect în partea spate cu forma puternic profilată a aripilor. Aspectul sportiv ce denotă viteză și agresivitateeste ajutat în mod decisiv de evacuările finale duble și de jantele din aliaj ușor cu finisare diamantată cu 18 inch diametru (standard) și design nou cu 12 spițe.


Some models, equipment and accessories may not be available or may only become available after the car’s launch on the market. Maserati reserves the right to modify colors, designs and technical features at any time and without forewarning. Contact your authorized Maserati dealer for further details.