Ghibli S Q4 - Interior

Scaune sport care te curpind și te susțin într-un interior luxos

Ghibli S Q4 își primește pasagerii într-un interior luxos și confortabil: exteriorul cu linii încântătoare ascunde unul dintre cele mai spațioase interioare ale limuzinelor sport de clasă mare, cu una dintre cele mai mari valori de ampatament. Scaunele, îmbrăcate în tapițerie din piele fină au o formă ce cuprinde pasagerul pe laterale, o caracteristică definitorie a oricărui interior sport și în același timp reprezintă o garanție veritabilă de confort de cea mai înaltă clasă.


Interioarele sunt îmbrăcate în piele ce poate fi personalizată în trei moduri

Există trei moduri de personalizare a tapițeriei din piele pentru interior: pielea folosită pentru tapițarea scaunelor față și spate poate îmbrăca și partea superioară a bordului, cupola instrumentarului de bordprecum și cotierele de pe fețele portierelor pentru a crea o combinație bicoloră: Nero și Cuoio. Nu în ultimul rând, interiorul poate fi îmbrăcat complet în piele de calitate superioară produsă de Poltrona Frau®.

Sistemul Maserati Touch Control dominates vizual tot bordul

Mijlocul consolei centrale este dominat vizual de un element tradițional Maserati: ceasul analogic cu fundal verde și detalii construite din aluminiu. Ansamblul de pe consola centrală este completat de display-ul cu diagonala de 8.4 inch al sistemului Maserati Touch Control. Prin intermediul acestuia se pot controla toate sistemele mașinii. Setările necesare șoferului sunt amplasate ergonomic, pe tunelul median, lângă selectorul cutiei de viteze.


Pedalier ajustabil

Sistemul de control electric complet pentru scaunele față permite obținerea unei poziții de condus perfectă din toate punctele de vedere și include patru reglaje pentru zona lombară plus noua posibilitate de ajustare electrică a pedalierului. Acesta poate fi reglat pe înălțime prin intermediul unui comutator din fața scaunului șoferului.*
 
* doar pentru mașinile cu volan pe stânga

Instrumente de control intuitive pozitionate ergonomic

Când vei lua loc la volanul lui Ghibli te vei simți imediat în control: în spatele volanului ergonomic în trei spițe, îmbrăcat în piele și dotat cu comenzi care îți permit să interacționezi cu funcțiile principale ale sistemului multimedia se găsește un instrumentar de bord minimalist dar cu un design care te va uimi: vitezometrul de mari dimensiuni și turometrul sunt iluminate elegant în culoarea albă și sunt separate de un display TFT de 7 inch ce afișează datele legate de dinamica mașinii. 


Există anumite modele, dotări și accesorii ce nu sunt disponibile sau pot deveni disponibile după lansarea la comercializare a mașinii. Maserati își rezervă dreptul de a modifica culori, design sau caracteristici tehnice fără o notificare în prealabil. Contactați cel mai apropiat dealer autorizat Maserati pentru mai multe informații.