Ghibli S - Interior

Un interior sportiv cu atenție minuțioasă pentru detalii: tipic Maserati

Pielea de cea mai bună calitate și cusăturile executate manual sunt caracteristici esențiale ale interiorului oricărui Maserati. În cazul lui Ghibli S, pielea este oferită standard ca tapițerie pentru scaune și poate fi folosită și pentru a acoperi bordul și  panourile interioare ale portierelor pentru a crea combinații de culori în două nuanțe. Atenția pentru detalii este vizibilă în finisajele la nivelul tunelului median și pe interioarele portierelor.

 


Interfața intuitivă ajută șoferul să se bucure de călătorie

Mijlocul consolei centrale este dominat vizual de un element tradițional Maserati: ceasul analogic cu fundal verde și detalii construite din aluminiu. Ansamblul de pe consola centrală este completat de display-ul cu diagonala de 8.4 inch al sistemului Maserati Touch Control. Prin intermediul acestuia se pot controla toate sistemele mașinii. Setările necesare șoferului sunt amplasate ergonomic, pe tunelul median, lângă selectorul cutiei de viteze.


Unul dintre cele mai spațioase interioare ale limuzinelor sport

Ampatamentul lung le oferă pasagerilor unul dintre cele mai spațioase interioare din lumea limuzinelor sport de clasă mare: scaunele față cu susținere laterală veritabilă sunt o caracteristică principală a interiorului sport dar în același timp oferă și un confort autentic. Bancheta a cărei parte centrală se poate transforma într-o cotieră cu două suporturi de pahare și un spațiu de depozitare, poate primi în confort până la trei pasageri.

Pedalier ajustabil pentru setarea unei poziții de conducere perfectă

Sistemul de control electric complet pentru scaunele față permite obținerea unei poziții de condus perfectă din toate punctele de vedere și include patru reglaje pentru zona lombară plus noua posibilitate de ajustare electrică a pedalierului. Acesta poate fi reglat pe înălțime prin intermediul unui comutator din fața scaunului șoferului.*
 
* doar pentru mașinile cu volan pe stânga

Instrumentar de bord minimalist dar cu design uimitor

În spatele volanului ergonomic în trei spițe, îmbrăcat în piele și dotat cu comenzi care îți permit să interacționezi cu funcțiile principale ale sistemului multimedia se găsește un instrumentar de bord minimalist dar cu un design care te va uimi: vitezometrul de mari dimensiuni și turometrul sunt iluminate elegant în culoarea albă și sunt separate de un display TFT de 7 inch ce afișează datele legate de dinamica mașinii.

 


Există anumite modele, dotări și accesorii ce nu sunt disponibile sau pot deveni disponibile după lansarea la comercializare a mașinii. Maserati își rezervă dreptul de a modifica culori, design sau caracteristici tehnice fără o notificare în prealabil. Contactați cel mai apropiat dealer autorizat Maserati pentru mai multe informații.