Ghibli S - Personalizare

Un program de personalizare al mașinii unic în segment

Un Maserati poate fi recunoscut instantaneu de la distanță datorită formei caroseriei și a sunetului motorului dar asta nu este totul. Ghibli S reprezintă rezultatul a aproape o sută de ani de istorie în domeniul finisajelor speciale a interioarelor la un nivel de manufactură extrem de ridicat. De aceea, el aduce în segmentul său un program de personalizare unic.Piele lucrată manual impecabilă

În cazul lui Ghibli S, pielea este oferită standard ca tapițerie pentru scaune și poate fi folosită și pentru a acoperi bordul și panourile interioare ale portierelor pentru a crea combinații de culori în două nuanțe. Pentru cei care caută chiar și mai mult lux, întreg interiorul cu scaunele, bordul, panourile ușilor și tunelul median pot fi tapițate cu o piele de o calitate și mai mare produsă de Poltrona Frau® folosind cele mai rafinate metode tradiționale.

 

Finisaje elegante sau sportive

Lemnul de nuc, o inserție exclusivistă ce oferă o experiență tactilă deosebită datorită finisării "open-pore", acoperă consola centrală, tunelul median și fețele interioare ale portierelor. Pentru cei care doresc să sporească eleganța sau sportivitatea interiorului mașinii inserții lucioase de abanos sau fibră de carbon sunt disponibile opțional.

Padele pentru schimbarea treptelor Active Shift

Padelele din aluminiu polișat Active Shift, montate în spatele volanului, pe coloana de direcție sunt o opțională perfectă pentru cei care își doresc un aspect și mai dinamic al interiorului și vor control omplet asupra schimbărilor de trepte indiferent de condițiile de rulare. Pedalierul și footrest-ul din oțel polișat sunt echipate cu inserții speciale din cauciuc ce oferă o aderență fără egal și includ și logo-ul oval Maserati.

 


Există anumite modele, dotări și accesorii ce nu sunt disponibile sau pot deveni disponibile după lansarea la comercializare a mașinii. Maserati își rezervă dreptul de a modifica culori, design sau caracteristici tehnice fără o notificare în prealabil. Contactați cel mai apropiat dealer autorizat Maserati pentru mai multe informații.