Ghibli - Interior

Materiale speciale, design modern și sisteme ergonomice de control

Când te vei așeza pe scaunul șoferului în Ghibli te vei simți complet în control: instrumentarul de bord simplu dar cu design uimitor este amplasat în spatele unui volan ergonomic, îmbrăcat în piele și dotat cu comenzi care îți permit să interacționezi cu funcțiile principale ale sistemului multimedia. Vitezometrul de mari dimensiuni și turometrul sunt iluminate elegant în culoarea albă și sunt separate de un display TFT de 7 inch ce afișează datele legate de dinamica mașinii.


Pielea fină de pe scaune poate fi folosită și pentru bord și portiere

Liniile armonioase și elegante ale bordului și consolei centrale afundă pasagerii într-o atmosferă de lux veritabil: pilea fină folosită la tapițarea scaunelor poate fi folosită și pentru a acoperi bordul și panourile interioare ale portierelor realizând combinații de culori în două nuanțe care vor spori eleganța și sportivitatea interiorului. Tradiția autentică Maserati de a construi interioare este dus la un nivel superior  cu Ghibli care beneficiază de cusături lucrate manual pentru tot interiorul.

Susținere laterală exemplară dar și confort pentru până la cinci pasageri

Scaunele lui Ghibli au fost proiectate special pentru a oferi o formă cu susținere laterală veritabilă dar și un confort de top. Opțional, scaunele față pot fi comandate cu reglaje electrice complete ce permit ajustarea completă a tuturor parametrilor și astfel obținerea unei poziții de conducere perfectă pentru șofer. Bancheta spațioasă poate primi până la trei pasageri.

Există anumite modele, dotări și accesorii ce nu sunt disponibile sau pot deveni disponibile după lansarea la comercializare a mașinii. Maserati își rezervă dreptul de a modifica culori, design sau caracteristici tehnice fără o notificare în prealabil. Contactați cel mai apropiat dealer autorizat Maserati pentru mai multe informații.