Ghibli - Personalizare

Un concept nou de personalizare al limuzinelor de clasă mare sport

Ghibli este un autoturism care nu limitează în niciun fel forințele și preferințele de personalizare ale șoferului deoarece revoluționează conceptul de personalizare al unei limuzine sport din segmentul mare. Tapițeria din piele, disponibilă în trei nuanțe este folosită standard ca tapițerie pentru scaune dar poate fi folosită opțopnal și pentru a acoperi bordul, cupola de deasupra instrumentarului de bord și cotierele de pe portiere pentru a crea combinații bicolore.


Acustică ca în sala de concert obținută cu sistemul de sunet Bowers & Wilkins Premium

Cei aflați în căutarea unei acustici demnă de o sală de concerte în interiorul lui Ghibli nu trebuie decât să comande noua generație a sistemului audio Premium Surround, construit împreună cu specialiștii în sisteme audio de înaltă fidelitate Bowers & Wilkins. Acest sistem folosește un amplificator de 1.280 wați, cu 16 canale și 15 difuzoare, este integrat perfect în designul interiorului și garantează redarea unui sunet fără egal în termeni de dinamică și claritate.

Piele Luxury Poltrona Frau®

Cei care caută chiar și mai mult lux, întreg interiorul cu scaunele, bordul, panourile ușilor și tunelul median pot fi tapițate cu o piele de o calitate și mai mare produsă de Poltrona Frau® folosind cele mai rafinate metode tradiționale. În acest fel, numărul de culori disponibile pentru interior crește la cinci cu nuanțele Marrone și Rosso Trofeo adăugate la culorile standard Nero, Cuoio și Sabbia.

Un spirit elegant sau sportiv

Tunelul median și panourile interioare ale portierelor sunt finisate modern cu insert negru dar la cerere pot fi comandate inserții din lemn de nuc în finisare open-pore, abanos, sau fibră de carbon finisată lucios. Aspectul sportiv al finisajelor cu fibră de carbon poate fi combinat cu padelele pentru schimbarea manuală a treptelor de viteză - Active Shift, montate în spatele volanului, pe coloana de direcție precum și cu pedalierul din oțel polișat.

Există anumite modele, dotări și accesorii ce nu sunt disponibile sau pot deveni disponibile după lansarea la comercializare a mașinii. Maserati își rezervă dreptul de a modifica culori, design sau caracteristici tehnice fără o notificare în prealabil. Contactați cel mai apropiat dealer autorizat Maserati pentru mai multe informații.