Quattroporte S - Exteriors

Grila motorului cu design tradiționalist domină partea frontală agresivă a lui Quattroporte S

Quattroporte S* este în mod clar un Maserati autentic. Privirea este atrasă de la grila ovală clasică a motorului peste capota impunătoare - o caracteristică de design inspirată de GranTurismo și de celelalte modele sport care au scris istorie pentru marcă. Lamelele negre, convexe din interiorul grilei motorului reprezintă o altă trimitere stilistică spre un model cult al istoriei - A6 GCS berlinetta și sunt în contrast cu marginea cromată. Tridentul Maserati se regăsește poziționat cu mândrie în mijlocul grilei.


Farurile cu o formă modernă se integrează perfect în desenul senzual al caroseriei

Amplasate de o parte și de cealaltă a grilei motorului, blocurile optice față ies șn evidență cu designul lor frapant și fac mașina și mai captivantă pentru privitor. Fiecare bloc optic include LED-uri pentru rularea pe timp de zi: o caracteristică plină de stil și cu o funcționalitate ridicată care face ca mașina să fie recunoscută instant indiferent de condițiile de drum. Forma verticală a luminilor se integrează armonios în designul aripilor față.

Evacuările finale duble cu formă ovală contribuie la aspectul sportiv al mașinii

Eleganța ereditară a lui Maserati Quattroporte S* este sporită cu ajutorul unor efecte stilistice care fac din această mașină o apariție unictă. Evacuările finale ovale, din oțel, adaugă putere ansamblului de design al spatelui și contribuie la realizarea unui echilibru elegant al designului posterior, alături de forma rectangulară a stopurilor cu LED.


Detalii de design clasice

Aspectul exterior al lui Quattroporte este o reinterpretare modernă a designului clasic Maserati. Elemente tradiționale pentru marcă sunt integrate și pe limuzina de lux: montantul triunghiular spate ce include logo-ul oval "Saetta" dar și jantele cu diametrul de 19 inch, model Tritone - echipare standard pentru Quattroporte S.* Acest model de jante este inspirat direct de sigla Trident Maserati și creează o impresie de putere datorită designului sofisticat.

Există anumite modele, dotări și accesorii ce nu sunt disponibile sau pot deveni disponibile după lansarea la comercializare a mașinii. Maserati își rezervă dreptul de a modifica culori, design sau caracteristici tehnice fără o notificare în prealabil. Contactați cel mai apropiat dealer autorizat Maserati pentru mai multe informații.