Quattroporte S - Interiors

Pasagerii sunt răsfățați cu lux pur și elegant la interior

Interiorul lui Maserati Quattroporte S* le permite ocupanților săi să călătorească într-un lux deplin. Bordul a fost proiectat pe trei niveluri și este dominat stilistic de o consolă centrală dimensionată generos care adaugă mult stil designului și sporește senzația de spațiu interior. În mijlocul consolei centrale se află amplasat display-ul touchscreen al sistemului Maserati Touch Control ce poate fi folosit pentru controlul numeroaselor comenzi ale funcțiilor de entertainment și infotainment.


Piele foarte fină Poltrona Frau® combinată cu lemn veritabil

Tapițeria din piele ultra-fină Poltrona Frau® a lui Quattroporte S* a fost tratată în mod special în spiritul clasic italian al tapițerilor de lux și pe lângă a fi foarte confortabilă este și foarte rezistentă la uzură. În Quattroporte S, finisarea standard a interiorului folosește inserții de lemn briar entru bord, tunelul median și fețele interioare ale portierelor. Această inserție din lemn are porii deschiși și este recunoscută ca fiind o soluție exclusivistă pentru interioare.


Spațiu amplu pe scaune foarte comode pentru pasagerii din spate

În spate este spațiu amplu pentru trei pasageri iar viața la bord este mult mai plăcută datorită cotierei centrale ce include două suporturi de pahare pliabile și o conexiune USB pentru device-urile mobile. Alternativ, se pot comanda două scaune spate individuale, climatizate și reglabile electric ce sunt separate de o consolă centrală plină de diferite funcții. Astfel este asigurată o călătorie relaxantă.


Scaune inteligente care te cuprind în confort

Pasagerii lui Quattroporte S se vor simți ca acasă în scaunele ergonomice. Tiparele verticale de design ce se regăsesc în zona centrală a scaunelor, pe spătar și șezut sunt un alt exemplu al eleganței rafinate a interioului. Scaunele sunt reglabile electric pentru ca șoferul să-și găsească imediat poziția perfectă de conducere.


    * Quattroporte S and Quattroporte S Q4 are available only in certain markets. Please contact your authorized Maserati dealer for further details.