Quattroporte S - Personalization

Lemnul prețios augmentează interiorul

Maserati Quattroporte S*, la fel ca oricare alt model din gama Quattroporte, poate fi personalizat după gusturile viitorului proprietar. Clientul poate, de exemplu, să opteze pentru una dintre cele trei tipuri de lemn care să orneze bordul, tunelul median și portierele: Erable, Tanganika și Ebony.


Latura sportivă, evidențiată prin elemente exclusiviste din aluminiu și fibră de carbon

Inserții din fibră de cabon lucioasă pot fi folosite la interior, pentru a sublinia caracterul sportiv al lui Quattroporte S*. Se poate opta și pentru aluminiu în cazul padelelor cutiei de viteze, precum și în cazul pedalierului, care dispune și de inserții cauciucate.

 

O nouă paletă de culori, pentru combinații unice

Somptuoasa tapițerie Potrona Frau® conturează scaunele, bordul, interiorul portierelor și tunelul median. Pielea este disponibilă în tonalitățile Nero, Marrone, Tortora, Blu și Beige, în funcție de elementele de interior selectate. Două alte nuanțe - Sabbia și Cuoio - pot fi alese în cazul în care clientul dorește un interior în două tonuri. Lemn, fibră de carbon sau piele (se poate opta din cinci tipuri diferite) pot fi folosite pentru tridentul de pe volan.


Un design proaspăt, care combină eleganța și sportivitatea

Exteriorul poate fi acomodat cu jantele sportive Mercurio, cu șapte spițe și diametru de 20 de inci; jantele în două culori Crono, tot de 20 de inci, reprezintă o alternativă sofisticată. Pentru cei în căutare de look exclusivist și rafinat, Maserati a creat impunătoarele Titano, cu diametru de 21 de inci; model al căror spițe subțiri permit etrierelor de frână să fie admirate mai ușor.

*Quattroporte S și Quattroporte S Q4 sunt disponibile doar în anumite țări. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați dealerul autorizat Maserati. // * Quattroporte S and Quattroporte S Q4 are available only in certain markets. Please contact your authorized Maserati dealer for further details.