Quattroporte S Q4 - Exteriors

Un vârf de gamă autentic ce inspiră stil și putere

În ciuda dimensiunilor sale generoase, Quattroporte S Q4 este caracterizat de linii de design dinamice și senzuale. Grila tradițională Maserati cu lamelele sale verticale este o interpretare modernă a grilei similare de le GranTurismo dar și a altor modele clasice ale mărcii. Privirea este atrasă puternic de capota impunătoare a motorului și de noile faruri. Acestea sunt echipate cu lumini de rulare pe timp de zi LED, o caracteristică de design și tehnologie modernă și elegantă.


Spațiu și sportivitate

De la cele trei guri de ventilație cu formă distinctivă amplasate în spatele roților din față pornesc linii senzuale pe lateralele mașinii pentru a crea mai mult dinamism. Mai mult, cele trei geamuri laterale de mari dimensiuni și portierele fără ramă la geamuri, împreună cu montantul spate cu formă triunghiulară sunt alte elemente de design Maserati. Aceste caracteristici de design îi conferă mașinii un aspect de coupe în ciuda unui ampatament lung.

Blocuri optice spate cu design nou

Luminile de semnalizare înconjoară blocul optic spate ce folosește în totalitate tehnologie LED și sunt integrate perfect în forma spatelui, cu designul spoilerului iar un element cromat central a fost folosit pentru a oglindi forma grilei motorului și deci a asigura o armonie în design. Eleronul montat pe capacul portbagajului oferă o imagine mai dinamică asupra mașinii dar în același timp oferă și o apăsare aerodinamică mai mare.


Jantele cu design Tritone simbolizează puterea și clasa Tridentului

Unele caracteristici de design îl fac pe Quattroporte S Q4 să fie recunoscut instantaneu: atrag atenția în mod deosebit evacuările finale ovale iar jantele cu diametrul de 19 inch în design Tritone oferite în echiparea standard amintesc cu designul lor de sigla Maserati și inspiră putere și stil autentic.

Există anumite modele, dotări și accesorii ce nu sunt disponibile sau pot deveni disponibile după lansarea la comercializare a mașinii. Maserati își rezervă dreptul de a modifica culori, design sau caracteristici tehnice fără o notificare în prealabil. Contactați cel mai apropiat dealer autorizat Maserati pentru mai multe informații.