Quattroporte S Q4 - Interiors

Liniile elegante creează un design plin de grație

Pasagerii din Quattroporte S Q4 se pot relaxa într-un interior finisat cu piele Poltrona Frau®, inserții din  lemn nobil și cusături cu fir gros realizate manual cu ajutorul unor tehnici tradiționale. Bordul este structurat în trei niveluri orizontale iar consola centrală dimensionată generos, tunelul median și diverse elemente de pe uși sunt finisate cu inserții din lemn Radica cu finisare mată open-pore, în echiparea standard.


Comenzi ergonomice, intuitive

Comenzile de la bord sunt intuitive dar nu intruzive asupra spațiului șoferului și pasagerului. În centrul bordului este amplasat diaplay-ul touchscreen cu diagonala de 8.4 inch ce permite accesarea sistemului Maserati Touch Control. Prin intermediul acestui sistem pot fi controlate toate caracteristicile mașinii mai puțin cele legate de dinamică. Sistemele de control ale dinamicii mașinii pot fi setate prin intermediul comutatoarelor speciale grupate pe tunelul median, în lateralul selectorului cutiei de viteze.


Bancheta spațioasă oferă confort pentru trei pasageri

Quattroporte S Q4 este o mașină incitantă de condus dar este și foarte plăcută pentru pasageri. În timpul dezvoltării sale, a fost acordat foarte mult timp și foarte multă atenție pasagerilor așezați pe banchetă și de aceea spațiul în spate la nivelul genunchilor este printre cele mai mari din segment. Bancheta cu trei locuri confortabile poate fi înlocuită opțional cu două scaune spate individuale, climatizate și reglabile electric ce sunt separate de o consolă centrală plină de diferite funcții ce vor face fiecare călătorie memorabilă.


Scaune confortabile care îți susțin corpul

Scaunele față îmbrăcate în piele fină Poltrona Frau® sunt confortabile și ergonomice. Ele oferă un nivel de confort demn de o limuzină de lux veritabilă și în același timp susțin corpul foarte eficient în timpul unui stil de condus mai sportiv. Partea centrală a scaunelor este caracterizată de o finisare verticală ce sporește eleganța liniară a interiorului.


    * Quattroporte S and Quattroporte S Q4 are available only in certain markets. Please contact your authorized Maserati dealer for further details.