Quattroporte S Q4 - Personalization

Oricare detaliu poate fi personalizat, pentru o mai ușoară diferențiere față de convențional

Quattroporte S Q4 poate fi personalizat extensiv, permițând clienților să-și creeze propria lor mașină unică. Suita impresionantă de finisaje ale habitaclului poate fi combinată cu un asortiment de opt culori pentru caroserie și cu patru designuri ale jantelor. Etrierele frânelor sunt disponibile în culorile negru, roșu, albastru și argintiu. 

 


Fibră de carbon pentru un aspect sportiv

Conducătorii care sunt în căutare de look și mai dinamic își pot comanda special banda centrală a bordului, tunelul median și panourile ușilor în fibră de carbon. Aspectul sportiv poate fi completat cu padele din aluminiu - montate pe coloana de direcție, în spatele volanului - și cu pedalier cu aspect de metal patinat și inserții de cauciuc.

 

Finisaje din lemn cu prestigiu

Una dintre caractersticile distinctive ale interiorului este banda centrală a bordului, care se întinde pe întreaga lățime a habitaclului și care îi cuprinde pe pasageri într-o atmosferă exclusivistă. Inserțiile rafinate din lemn Radica sunt disponibile în echiparea standard, însă pot fi înlocuite cu Erable, un lemn de arțar cu textură complexă, și cu finisaj lucios, Tanganyika sau Ebano. Se poate opta și pentru un look dominat de fibră de carbon, pentru cei dornici de aer sportiv.


Calitate care se simte

Somptuoasa tapițerie Poltrona Frau®, care decorează scaunele, bordul, panourile ușilor și tunelul central este disponibilă în patru culori. Alte două nuanțe reprezintă opțiuni pentru cei clienții care doresc un interior cu două tonalități. Pentru părțile centrale ale scaunelor, este disponibil un material și mai valoros, Alcantara. Pielea care îmbracă volanul poate fi comandată într-una dintre cele cinci culori diferite.

*Quattroporte S și Quattroporte S Q4 sunt disponibile doar în anumite țări. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați dealerul autorizat Maserati. // * Quattroporte S and Quattroporte S Q4 are available only in certain markets. Please contact your authorized Maserati dealer for further details.  * Quattroporte S and Quattroporte S Q4 are available only in certain markets. Please contact your authorized Maserati dealer for further details.