Quattroporte Diesel - Interiors

Luxul este exprimat printr-un design elegant și simplu, ca într-un lounge exclusivist

Interiorul lui Quattroporte Diesel a fost proiectat să fie asemănător unui lounge exclusivist. Bordul a fost proiectat pe trei niveluri și este dominat stilistic de o consolă centrală dimensionată generos care adaugă mult stil designului și sporește senzația de spațiu interior. În mijlocul consolei centrale se află amplasat display-ul touchscreen al sistemului Maserati Touch Control ce poate fi folosit pentru controlul numeroaselor comenzi ale funcțiilor de entertainment și infotainment.


Un lounge desenat cu stil în tradiția clasică italiană

Tapițeria din piele ultra-fină Poltrona Frau® a fost tratată în mod special în spiritul clasic italian al tapițerilor de lux și pe lângă a fi foarte confortabilă este și foarte rezistentă la uzură. Ffinisarea standard a interiorului folosește inserții de lemn de nuc pentru bord, tunelul median și fețele interioare ale portierelor. Această inserție din lemn are porii deschiși și este recunoscută ca fiind o soluție exclusivistă și sofisticată pentru interioare.

Scaune elegante și ergonomice

Scaunele ergonomice oferă susținere laterală sportivă. Tiparele verticale de design ce se regăsesc în zona centrală a scaunelor, pe spătar și șezut sunt un alt exemplu al eleganței rafinate a interioului. Scaunele sunt reglabile electric pentru șezut, spate, înălțime; este oferit și reglaj pentru suportul lombar dar și pentru pedalier  pentru ca șoferul să-și găsească imediat poziția perfectă de conducere.