Quattroporte Diesel - Personalization

Un program de personalizare care împinge înapoi frontiera excusivității

O capodoperă a stilului italian, unde tușa finală de eleganță este dată de client: culorile și materialele care alcătuiesc interiorul pot fi alese cu abordare personalizată, pentru a crea o mașină care reflectă pe deplin personalitatea conducătorului. Utilizatorul are de ales între cinci tipuri de lemn pentru inserții: Burr Walnut (standard), Erable, Tanganyika, Ebony și Light Oak. 


FIECARE NUANȚĂ A ELEGANȚEI

 
Bordul, cotierele și scaunele sunt finisate cu piele Poltrona Frau®: în total sunt disponibile 6 culori, care pot fi combinate pentru a crea atât interioare monocolor cât și tipare de design bicolore, cu o gamă bogată din care poți alege Nero (Negru), Marrone (Maro Închis), Sabbia (Nisip) și  Cuoio (Crem), încheind cu elegantele Blu (Albastru) și Tortora (Gri Porumbel). În plus, mai sunt două opțiuni originale care oferă piele de calitate superioară, care pot fi combinate cu Alcantara® pentru secțiunea centrală a scaunelor. 

Unde luxul și senzațiile tari se îmbină

Cei care caută un aspect și mai sportiv pentru interiorul mașinii pot comanda inserții din fibră de carbon, cu un finisaj lucios special. Opțiunile adiționale includ padele din aluminiu pentru schimbătorul de viteze, montate în spatele volanului și integrate în coloana de direcție, precum și pedale sportive din oțel polizat cu inserții din cauciuc.