Quattroporte Diesel - Technology

Un V6 diesel inovator, cu suflet sportiv, care sfidează convenționalul

Sub capota lui Quattroporte Diesel pulsează un motor V6 diesel, de 3,0 litri, care livrează temperament sportiv specific motoarelor pe benzină, însă cu beneficiile caracteristice unuia pe motorină. Un rezultat obținut mulțumită unui sistem de injecție commonrail de ultimă oră, și a unui sistem de supraalimentare cu turbină cu geometrie variabilă, care diminuează substanțial inerția și turbo lagul.


Noul Quattroporte este propulsat de cel mai inovator motor din istoria Maserati 

 

Eficiență de neegalat

Setul de soluții de ultimă generație, folosite pentru motorul cu șase cilindri al lui Quattroporte Diesel, se traduc printr-o putere maximă de 275 CP și un cuplu motor de 600 Nm, disponibil între 2.000 și 2.600 rpm. Eficiența remarcabilă a acestui motor este demonstrată și de cifrele de consum și emisii, cele mai bune în segmentul său: 6,2 l/100 km și 163 g/km CO2, în regim mixt. 

Putere disponibilă în oricare moment

Motorul lui Quattroporte Diesel livrează performanță sportivă într-un mod dramatic, cu un zvâc și o elasticitate a răspunsului sesizabilă și la cea mai ușoară apăsare a pedalei din dreapta: mașina accelerează de la 0 km/h la 100 km/h în 6,4 secunde, atingând o viteză maximă de 250 km/h.