Quattroporte GTS - Interiors

Interioare exclusiviste create în spiritul tradiționalist italian

Atunci când intri într-un Quattroporte este ca și cum intri într-un lounge exclusivist. Deși sunt foarte intuitive atunci când vine vorba să fie folosite, comenzile de la bordul lui Quattroporte nu sunt scoase în evidență în mod inutil pentru a nu-ți fura atenția de la adevăratele elemente spectaculoase ale interioului: suprafețele și materialele. Pielea Poltrona Frau®, lemnul nobil și cusăturile cu fir gros completează liniile armonipase ale bordului, tunelului median și ușilor, înconjurând pasagerii cu o atmosferă luxuriantă.


Un bord desenat elegant, ce inspiră viteză

Liniile armonioase ale bordului, cu a sa bandă centrală ce se prelungește pe toată lungimea mașinii reprezintă o celebrare a vitezei și eleganței. Simplitatea și calitatea fabricației sunt duse la noi extreme pentru a se obține senzația neprețuită a luxului italian autentic, exprimat chiar și în cele mai mici detalii de fabricație. Printre aceste detalii putem enumera aluminiul polișat care înrămează displayul Maserati Touch Control.

Spațiul domnește suprem

La bordul lui Quattroporte, confortul nu este doar o senzație minunată resimțită atunci când te afli în mișcare ci și un fapt obiectiv: a fost acordată o atenție deosebită la proiectarea interiorului pentru aranjarea scaunelor și obținerea unui spațiu mare pentru pasageri. Ampatamentul lung i-a permis lui Maserati să ofere un nivel de spațiu rar întâlnit în spate pentru pasagerii ce călătoresc aici.

Sunetul emoțiilor noastre

Displayul cu diagonala de 8.4 inch Maserati Touch Control din centrul bordului este o adevărată centrală de comandă, asigurând un acces simplu și eficient către informațiile mașinii și sistemele de entertainment. În Quattroporte, plăcerea de a asculta muzică în mașină atinge noi culmi datorită tehnologiilor audio pentru mașină ce au fost dezvoltate împreună cu specialiștii în sunet de la Bowers & Wilkins.

    Iluminare interioară originală

    Noul Quattroporte redefinește conceptul de lux din fiecare punct de vedere. Stilul deosebit al interioarelor este ajutat de un sistem de iluminare ambientală inovator: un cablu de fibră optică se întinde de pe bord pe fețele ușilor și iluminează interiorul ca într-un lounge exclusivist. Iluminarea instrumentarului de bord este albă iar vitezometrul și turometrul sunt separate de un display TFT care afișează informațiile dinamice ale mașinii.