Quattroporte GTS - Personalization

În cazul lui Quattroporte, ultimele detalii in materie de stil vin direct de la client

Maserati Quattroporte este o mașină dezvoltată prin expertiză și pasiune, și creată prin măiestria manufacturării. Totuși, nu este suficient pentru a o face unică. Prin urmare, retușul final este rezervat clientului, care poate alege culorile și materialele pentru oricare detaliu, descoperind astfel una sau mai multe fațete ale caracterului acestei bijuterii de design italian. Un proces de personalizare din care rezultă, de fiecare dată, o mașină unică.

 


ROȚI IMPUNĂTOARE PENTRU UN EXTERIOR ELEGANT SAU SPORTIV

Gama complet reînnoită de culori pentru exterior include opt nuanțe, care pot fi combinate cu patru tipuri de jante: modelul standard de 20 inci oferă compromisul perfect între sportivitate și confort, dar clienții pot alege și modelul de 19 inci pentru consum redus de combustibil și operare mai silențioasă, ori modelul de 21 de inci pentru manevrare cu plus de sportivitate. Pentru etrier sunt disponibile cinci culori: negru, roșu, albastru, gri argintiu sau aluminiu sablat.

MATERIALE ATENT ALESE PENTRU O INFINITATE DE COMBINAȚII

Varietatea incredibilă a soluțiilor de interior pentru Quattroporte se aliniază conceptului de exclusivitate care vede interiorul mașinii drept un spațiu de lux croit în jurul șoferului: bordul are o zonă mare pe centru care, la fel ca tunelul central și inserțiile contrastante din portieră, poate fi finisat cu unu din cinci tipuri de lemn, cu tipare neobișnuite de nervuri.

INTERIOARELE DEVIN MAI SPORTIVE CU INSERȚII DIN FIBRĂ DE CARBON

Pentru a sublinia caracterul sportiv al noului Quattroporte, banda centrală a bordului, tunelul median și marginile pot fi dotate cu un finisaj special din fibră de carbon. Pedalele sportive sunt o altă opțiune: pedalele din oțel sablat și suportul pentru picior cu inserții din cauciuc special oferă aderență fără egal și afișează logoul oval Maserati.

O MULTITUDINE DE OPȚIUNI SPECIFICE DEDICATE PASAGERILOR DIN SPATE

Maserati a păstrat o lungă listă de personalizări pentru bancheta din spate a lui Quattroporte, pentru a transforma călătoria fiecărui pasager într-o experiență unică. Alături de cele două locuri reglate electric și ventilate, opțiunile disponibile pentru pasagerii din spate includ un sistem dedicat pentru controlul climei și o unitate multimedia sofisticată cu două ecrane LCD de 10,2 inci, montate pe tetierele scaunelor din față.